Fyra underbara dagar

Att tiden går fort när man har roligt är väl en av de största klyschorna som finns, men den stämmer alltför bra nu. Fredrik kom till Barcelona i fredags och åkte till Sverige redan idag. Ensam igen. Nu är det bara en hård skärm vi har kontakt via IGEN. Poff! så var den fysiska närheten borta. Än en gång kan jag konstatera att distansförhållande suger.

Fredag: vi tog en promenad till Diagonal och sen orkade vi inte göra så mycket mer än så den dagen eftersom Fredrik hade stigit upp mitt i natta vid tresnåret.
Lördag: vi besökte Parc Montjüic efter en längre promenad än nödvändigt för att vi steg av vid Catalunya när vi egentligen skulle stigit av fyra metrostationer senare. Parken uppfyllde inte mina förväntningar, i alla fall inte det vi såg av den. På kvällen gick vi ut och letade efter en pub i Gràcia men hittade inte någon som inte var knökad med folk, eller såg mysig ut så vi bestämde oss för att gå hem.
Söndag: det kunde vara dags att socialisera lite så vi bestämde tid för picnic med Angie i Parc Ciutadella. Passande väder+söndag=många som hade tänkt samma tanke. Vi åt pizza, lakrits, drack öl och snackade - trevligt och mysigt.
Måndag: jag gick med tunga steg till skolan eftersom jag är en ambitiös och pliktfull student. Medan jag hade lektion pluggade Fredrik på mitt rum. Senare gick vi och handlade lite mat inför den planerade barbecuen men den blev inställd på grund av skyfall. Istället satt vi och käkade och spelade kort samt drack med Angie och Diego i vardagsrummet. Mer eller mindre onyktra blev vi alla, vilket påverkade spelet förstås. Skoj hade vi!
Tisdag:...och imorse vinkade jag av my love på busstationen i regnet. Kom tillbaka nuu...

Nu ska jag fortsätta denna tråkiga dag med att göra läxor och tröstäta chips. Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0