Ingen uppflytt

Idag fick vi veta resultatet av gårdagens slutprov, mungiporna åkte inte upp till skyarna direkt på någon av oss. Vi failade allihopa på hörförståelsen och muntliga delen. Grammatiken, läsförståelsen och skrivdelen däremot hade gått finemang och vi fick beröm för det. Men det var ändå inte tillräckligt för att bli uppflyttade till level 5... Så nu ska vi fortsätta traggla samma grammatik. Men det gör inget för mig, det är snarare bättre för då kanske man lär sig det ordentligt innan man avancerar. Att köra igenom en lärobok på denna nivå under endast 3,5 veckor är för snabb takt, och det blir ingen djup inlärning av den svåra grammatiken som boken innehåller.

Jag har gjort en budgetplan för min vistelse här, och räknat ut forna och framtida utgifter, med början 1a februari. Denna månad var ingen billig kan jag ju säga, men det beror till största delen på att jag flyttat och har betalat depositionen här utan att ha fått tillbaka den från förra hyresvärden. Det tärde verkligen på ekonomin... Sen inser jag att jag shoppat kläder som en galning, måste begränsa mig hädanefter. Är ju inte enbart ekonomin som mår kasst, det kommer även bli problem att få hem allt till Sverige.

Ytterligare en utgift har det blivit, för en stund sen bokade jag resan till Fredrik som kommer bli den 8-11 juli. Vi ska på Winnerbäck-konsert på Stångebro den 8e, ska bli skoj att äntligen få lyssna på honom live, längtar! Men nu längtar jag mest tills Fredrik kommer hit den 19 mars. Tiden går så långsamt, men det är ju inget nytt...


Kommentarer
Postat av: Sharpless

Ja, gäller ju att få en djupare förståelse, håller jag helt klart med om. Annars är det ju mest bara bortkastad tid.

2010-02-25 @ 17:59:02
URL: http://blog.sharpless.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0